Vill du bli ambassadör?
Posteracademy är fortfarande ett väldigt färskt och nytt varumärke. Posteracademy grundades 2018. Där startade resan och den pågår fortfarande mot nya äventyr och utmaningar. Vår affärsidé är enkel: Alla ska ha tillgång till trendiga och attraktiva posters. Vi arbetar ständigt för att utveckla sortimentet och erbjuda det senaste.

Vad innebär det att vara ambassadör?
Vi samlar starka personligheter som brinner för inredning och vårt varumärke. Ambassadörens roll är att använda sitt nätverk och prata positivt om vårt varumärke. En ambassadör är en nöjd kund som engagerar sig i våra produkter. Våra ambassadörer får ofta ta del av gratis produkter som de sedan recenserar. Vi tar även gärna emot egna förslag på samarbeten och tävlingar.

Vem får bli Ambassadör?
Vi handplockar de personer vi anser ha ett starkt engagemang för våra produkter och vårt varumärke. Du kan ansöka om att bli ambassadör genom att skicka ett mail till Hej@posteracademy.se . Här anger du dina argument för varför just du ska bli en av våra ambassadörer. Vi behöver även en länk till era sociala medier/ bloggar.