Ångrar du ditt köp?

När du handlar hos Posteracademy har du alltid 14 dagars ångerrätt. Du har alltid rätt att öppna förpackningen och kontrollera din vara. Notera dock att varan ska vara i oförändrat skick.

Vid ångerrätt och returärenden kontakta alltid kundtjänst för instruktioner av retur. Vid återsändning av produkter står kunden för produktens säkerhet samt fraktkostnader.

Vid ångerrätt står kunden för frakten och produkten måste uppfylla följande krav:

1) Inget synligt smuts
2) Inga synliga skador
3) Plastomslag ej borttaget
4) Inga skador på tryckets kanter

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Byte av vara

Om du vill göra ett byte så ber vi dig att kontakta oss. Du får pengar tillgodo i form av ett presentkort så du kan lägga en ny beställning när vi mottagit din retur.

Har du fått hem en defekt vara?

Om din beställning skulle skadas i leverans eller liknande så ber vi dig att kontakta oss snarast för en smidig lösning. Du kan kontakta oss via chatt eller vid hej@posteracademy.se.

När du kontaktar oss så kommer vi behöva följande uppgifter från dig:
Ordernummer:
Beskrivning av skada:
Vilka produkter du vill retunera:
En bild på skadan.